​Udskiftning af vinduer hjælper dig med at spare penge på varmeregningen

​Hos Erik Pedersen A/S findes der både uddannede bygningssnedkere og tømrere med efteruddannelse og specialisering i udskiftning af vinduer, fremstilling af nye vinduer og reparation af gamle vinduer i Sønderjylland. Vi udfører gerne præcise og kvalitetssikre renoveringer af gamle vinduer i eksempelvis fredede bygninger, og hvis det er miljømæssigt forsvarligt.

I størstedelen af alle tilfælde kan det bedst betale sig at udskifte sine gamle vinduer til nye. Det skyldes primært, at vores vinduer er produceret i overensstemmelse med vores krav om energioptimering. I fredede og bevaringsværdige bygninger kan vi naturligvis renovere specielle vinduer med forståelse og respekt for håndværket bag.

Respekt for & fokus på miljøet

​Hos Erik Pedersen A/S er vi meget fokuserede på miljøet, og hvordan håndværksmæssig kvalitet og kreative løsninger er mest muligt energioptimerende. Som virksomhed er vi medlem af Dansk Byggeri og har bestået Energivejlederens uddannelse. Dermed forpligter vi os på at producere nye vinduer med respekt for både miljøet og de håndværksmæssige kvaliteter. 

​På vores værksteder kan vi både fremstille vinduer i plast, træ og træ/alu. Vi ser ingen gode grunde til at fyre for gråspurvene, så vi fremstiller alle vores nye vinduer som energivinduer. Vi laver naturligvis også sålbænke, fugning og den afgørende finish på alle vinduer, så de er klar til at blive monteret.

Få professionel rådgivning - hver gang

Med mange års erfaring indenfor fremstilling af vinduer og udskiftning af vinduer kan vi altid rådgive vores kunder i Haderslev, Vojens og Christiansfeld til den bedste løsning ud fra deres pågældende behov og det økonomiske råderum.

​Indhent et godt tilbud på udskiftning af vinduer

Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer på tlf.: 74 52 56 50 eller e-mail mail@erik-pedersen.dk​.

Skal du renovere din bolig? Husk servicefradraget

​Når du får udført renoveringer i din bolig, kan du benytte dig af en tilskudsordning kaldet servicefradrag eller håndværkerfradrag. 

Ordningen gælder alle, som får udført renoveringer i egen bolig, leje-/andelsbolig eller fritidsbolig - med særligt fokus på klimavenlige renoveringer såsom udskiftning af vinduer. 

Ved at benytte håndværkerfradraget kan du spare op til 27 % på håndværkerens løn, dvs. i tilskudsordningen for 2021 kan du spare op til 25.000 kroner på din opgave.

​Du kan læse mere om alle betingelser, regler m.v. inde på SKAT's hjemmeside, men hvis du har spørgsmål i forbindelse med din opgave, hjælper vi dig selvfølgelig også  gerne.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af:

Sociale medier:

​Find os på Facebook