Eternittag lægges med fokus på kvalitet

Overlad trygt dit tag til os

Leder du efter et byggefirma, der kan hjælpe dig med at lægge et nyt eternittag på din bolig? Så kan vi hos Erik Pedersen A/S hjælpe dig. Med 50 års brancheerfaring tilbyder vi uovertruffen kvalitet, når vi arbejder med eternittage, og hvis dit gamle tag skal skiftes ud med et nyt, eller hvis du har brug for hjælp til tagarbejde i forbindelse med nybyggeri, så kan du roligt overlade opgaven til os.

Eternittag er en tagtype der kombinerer moderne teknologi med traditionelle byggetraditioner, hvilket gør eternittag til et både sikkert og holdbart valg for din bolig. Hvis du ønsker at få lagt et eternittag et sted i Sønderjylland, eksempelvis Vojens, Haderslev eller lignende, så er vi de helt rigtigere tømrere for dig.

Få mange muligheder med et eternittag

Et moderne eternittag er karakteriseret ved dets styrke og lethed, som skyldes de højteknologiske fibre, der er indarbejdet i cementen. Denne kombination giver eternittagene deres karakteristiske robusthed og langtidsholdbarhed, som gør tagtypen til en favorit blandt mange danske husejere.

​Udover at kunne tilbyde stor sikkerhed og holdbarhed, giver eternit dig mange muligheder for at få lagt et tag, der passer til netop dit hus og dine personlige præferencer. Eternit kan nemlig fremstilles i forskellige farver, og vi kan således hjælpe dig med at finde et tag, som matcher dine ønsker og behov.

Vores erfarne fagfolk forstår vigtigheden af korrekt installation og vedligeholdelse af eternittag. Vi tilbyder derfor en fuld service fra første konsultation til færdiggørelsen af dit tagprojekt, og sørger for at alle aspekter af installationen overholder de nyeste sikkerhedsstandarder.

Vil du vide mere? Kontakt os i dag

Ønsker du yderligere information om fordelene ved eternittag, eller har du brug for rådgivning om, hvilken tagløsning der passer bedst til dit hjem? Kontakt Erik Pedersen A/S for en uforpligtende snak. 

Vi er her for at guide dig gennem alle trin af processen og sikre, at du får det tag, der bedst opfylder dine behov og ønsker.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: