Fenderlister til vægge – en praktisk og flot løsning

Vi fremstiller, leverer og monterer dem for dig

Ønsker du at få monteret fenderlister på en væg i din private bolig eller på din arbejdsplads? Så kan vi hos Erik Pedersen A/S hjælpe dig. Vi både fremstiller, leverer og monterer fenderlister til vægge, og vi sørger for, at vores løsninger er både flotte og praktiske, så du nyder godt af den fulde funktion og et smukt håndværk.

Vi kører ud og monterer vores fenderlister til vægge i et større område omkring vores snedkerværksted i Haderslev. Skal du bruge vores hjælp her i byen, i Vojens eller et andet sted i Sønderjylland, så sender vi gerne en tømrer ud for at tage hånd om arbejdet for dig.

Gå ikke på kompromis med hverken form eller funktion

Fenderlister, også kendt som stødlister, er praktiske lister, som monteres langs væggene typisk i højde med møbler eller der, hvor der er risiko for stød og slid.

Disse lister beskytter væggene mod skader fra møbler, døre eller andre genstande. Og hvis der allerede er mindre skader på væggene, kan fenderlister hjælpe med at dække disse.

Ikke desto mindre indgår fenderlister til vægge som en naturlig del i hele rummets udtryk, og det er derfor vigtigt ikke at gå på kompromis med listernes udseende. Med vores hjælp behøver du hverken at gå på kompromis med form eller funktion, da vi laver smukke fenderlister til vægge, som kan tilpasses dine personlige præferencer, men som også udfører deres praktiske funktion med at beskytte væggene.

Ved først at snakke med dig om dine ønsker til fenderlisternes udtryk kan vi fremstille lister, som du bliver glad for at få ind i hjemmet. Herefter sørger vores håndværkere for en nøjagtig og omhyggelig installation, så du får et holdbart og flot resultat.

Kontakt os for en pris på fenderlister til vægge

Er du interesseret i at få installeret fenderlister, eller ønsker du en pris på en speciallavet løsning? Kontakt os i dag og få professionel vejledning samt et uforpligtende tilbud. Vi er klar til at assistere dig i at beskytte og forbedre dit hjem med stilfulde og praktiske fenderlister til vægge.

Vi tilbyder også Montering af gerigter & Montering af fodlister

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: