​Snedker med fokus på kvalitet og æstetik

​Hos Erik Pedersen A/S kan vi udføre alle opgaver inden for snedkerfaget. Fra komplicerede, specialdesignede reolsystemer, skabe, stole og senge til runde vinduer, døre og gulve. Har du en snedkeropgave klar til os, i Sønderjylland? 

Møbelsnedkere og bygningssnedkere

I vores firma har vi både uddannede møbelsnedkere og bygningssnedkere, hvorfor vi kan lave alt, som vores kunder i blandt andet Haderslev, Vojens og Christiansfeld, ønsker. Derfor har vi naturligvis vores eget snedkerværksted med alle maskiner og værktøj til at udføre selv de mest komplicerede opgaver med samme høje kvalitet.

I over 50 år har vi udført arbejde som snedker med høj kvalitet til vores kunder i omegnen af Haderslev, Vojens og Christiansfeld. Vi har desuden stor erfaring med at udføre snedkerarbejde på fredede og bevaringsværdige bygninger, som kræver udsøgt præcision og forståelse for faget. 

​Vi er ikke en helt almindelig snedker

​En snedker i Erik Pedersen A/S har mange års erfaring inden for sit fag, og er udlært med respekt for håndværkets tradition. 

Derudover er en snedker hos Erik Pedersen A/S i besiddelse af en oprigtig interessere inden for fagets udvikling og nyeste metoder, hvorfor vi altid kan tilbyde vores kunder det bedste af det bedste.

​I vores virksomhed sikrer vi alle vores medarbejdere relevant efteruddannelse samt løbende udvikling af færdigheder på diverse kurser.

En snedker i Erik Pedersen A/S skal både være håndværker og designer. Kun på den måde kan vi sikre vores kunder, at alt snedkerarbejde bliver udført med fokus på kvalitet og æstetik. Vi kan rådgive om alt fra valg af træsorter, gulvtype, lister og den afgørende finish.

Har du som kunde en god idé til eksempelvis et specialdesignet møbel, kan vi også hjælpe med at føre idéen ud i virkeligheden.

Kontakt din snedker i Haderslev

Kontakt din foretrukne snedker på tlf.: 74 52 56 50. Vi udfører snedkerarbejde i hele Sønderjylland og udfører altid arbejdet til aftalt tid.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: