​Energioptimering er godt for miljøet og økonomien

​Hos Erik Pedersen A/S i Sønderjylland udfører vi alt vores arbejde med et konstant fokus på miljøet – det kalder vi energioptimering. 

I forbindelse med fremstilling af nye døre, nye vinduer eller et nyt tag er der store fordele at hente ved at udføre arbejdet i overensstemmelse med kravet om energioptimering. Det er fordele, der både tilkommer miljøet og vores kunders økonomi.

Formålet med energioptimering i forbindelse med det arbejde, vi udfører hos vores kunder, er at tilvejebringe grundlaget for energibesparelser. Derfor laver vi altid en grundig analyse af vores kunders energibehov, energiforbrug og energikilder, før vi foreslår den mest optimale løsning.

Spar penge med en energioptimering

​Vi udfører energivejledning hos både private, institutioner og erhverv. Alt arbejde vi udfører bliver lavet med øje for energioptimering, men vi kan også lave en helhedsvurdering af vores kunders bygninger. Derefter kan vi ud fra en faglig vurdering foreslå tiltag, som samlet set kan spare på den samlede energiudledning. 

Uddannet energivejleder giver professionel rådgivning - hver gang

​Erik Pedersen A/S har taget uddannelsen som energivejleder. Derigennem er vi uddannet i henhold til at rådgive, vurdere og vejlede om energioptimering i henhold til områdets nyeste viden. Med en energivejleder kan vores kunder få en specialist tilknyttet til arbejdet, eksempelvis i forbindelse med bygge- og installationstekniske opgaver.

Kontakt os i Sønderjylland og spar penge

​I forbindelse med arbejde udført hos vores kunder i Haderslev, Vojens og Christiansfeld samarbejder vi med El-, VVS-, og ventilationsinstallatører der ligeledes er uddannede energivejledere. På den måde kan vi tilbyde en totalløsning med energioptimering af hele dit hjem og dets mange installationer. 

Kontakt Erik Pedersen A/S for at høre mere om fordelene ved energioptimering eller for at modtage et uforpligtende tilbud på telefon: 74 52 56 50 eller e-mail mail@erik-pedersen.dk​.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: