Opsætning af hegn tilpasset præcist din have

Få mere privatliv og større sikkerhed i haven

Vil du gerne have sat et hegn op foran dit hjem, så støjen fra vejen bliver begrænset, og hunden ikke kan løbe væk hjemmefra? Eller skal du have hjælp til at omkranse hele baghaven med et flot træhegn, som skærmer haven, så du kan nyde godt af lidt mere privatliv? Uanset hvorfor du ønsker at få sat et hegn op, så hjælper vi dig gerne med at bygge det for dig.

Hos Erik Pedersen A/S tilbyder vi professionel opsætning af hegn, der kombinerer funktionalitet med udseende. Vores erfaring og ekspertise inden for tømrerfaget gør os til det ideelle valg til at lavet dit hegn. Med adresse i Haderslev kører vi ud til mange kunder her i byen samt Vojens og andre steder i Sønderjylland. Skal vi også hjælpe dig?

Vi kan være behjælpelige med forskellige løsninger

Opsætning af hegn involverer udvælgelsen og monteringen af hegnspaneler rundt om din ejendom. Du kan vælge flere forskellige løsninger, og vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • ​Opsætning af hegn med havelåge
  • Opsætning af havehegn
  • Opsætning af plankeværk
  • Opsætning af stakit

Når vi hjælper dig med opsætning af hegn, starter vi med at udforme netop det hegn, du kunne tænke dig. Det gælder blandt andet længde og højde, men også materialer og design, så du får lavet et hegn, der passer ind i din have og til din personlige stil.

Blandt fordelene ved at få opsat et hegn handler det for mange om sikkerhed og privatliv. Hegnet skaber et hyggeligere og mere privat rum i haven, mens det kan give en følelse af tryghed, at hele boligen er omkranset. Det øger også sikkerheden for børn og kæledyr, som du ikke længere skal være bange for løber ud på vejen.

Få et tilbud på opsætning af hegn – kontakt os i dag

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder med vores hjælp til opsætning af hegn, eller hvis du vil have et tilbud på at få sat et hegn op professionelt derhjemme, så må du altid gerne ringe eller skrive til os. Så finder vi en god løsning til den rette pris.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: