​Nyt tag udført af specialiserede fagfolk

​Hos Erik Pedersen A/S har vi i mere end 50 år lavet nye tage og tagreparationer i omegnen af Haderslev, Vojens og Christiansfeld. Med mange års erfaring og speciale i at lægge nyt tag, kan vi i firmaet stå for alt i forbindelse med tagarbejde i hele Sønderjylland.

Hvad enten det er specialdesignede kvister, karnapper eller tagarbejde på fredede bygninger kan vores dygtige medarbejdere være behjælpelige. Med uddannede bygningssnedkere kan vi også lave specialdesignede ovenlysvinduer og andre komplicerede konstruktioner.

Opnå energioptimering med et nyt tag

​For at gøre det lettere for vores kunder i Haderslev, Vojens og Christiansfeld kan Erik Pedersen A/S tilbyde at stå hele entreprisen i forbindelse med et nyt tag. På den måde behøver vores kunder ikke at koordinere mellem flere forskellige firmaer. 

Hos Erik Pedersen A/S tilbyder vi alle vores medarbejdere relevant efteruddannelse og løbende udvikling af færdigheder og metoder gennem kurser, konferencer og messer. Derigennem sikrer vi vores kunder at deres nye tag altid vil være udført med markedets nyeste metoder uden at gå på kompromis med håndværkets kvalitet.

Hvordan står det til med dit tag? Få et tagtjek samt professionel rådgivning

Udover at lægge nye tage kan vi også udføre tagrenoveringer, mindre reparationer, reparationer efter stormskade, skybrud og lignede samt tilbygninger i form af nye konstruktioner og spær.

Som et led i vores samlede indsats for energioptimering tilbyder vi også et tagtjek. Gennem en faglig og professionel vurdering vil vi derefter foreslå eventuelle forbedringer og lignende, som i sidste kan hjælpe med at spare på energien.

​Kontakt os for et godt tilbud

Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud på et nyt tag på telefon: 74 52 56 50 ellere-mail mail@erik-pedersen.dk​. 

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Skal dit tag renoveres? Husk servicefradraget!​

Når du får udført renoveringer i din bolig, som hører inde under energirenovering og klimaoptimering, kan du benytte dig af en tilskudsordning kaldet servicefradrag, også kendt som håndværkerfradraget. 

Ordningen kan benyttes af alle, der får udført energi- og klimarenoveringer, herunder udskiftning af døre og vinduer, tagrenovering, isolering og lignende tiltag.

Med servicefradraget kan du spare helt op til 25.000 kroner på din opgave, fordi du kan trække 27 % af lønudgifterne til håndværkerne fra i skat. Ordningen gælder ikke for materialer, og den dækker heller ikke over gør-det-selv-projekter.

Har du spørgsmål eller vil du vide mere? Du kan altid finde yderligere informationer på SKAT's hjemmeside, men du er også velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du vil vide.​

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af:

Sociale medier:

​Find os på Facebook