Renovering og ombygning af hus – i alle størrelser

Ved at renovere hus kan værdien på din bolig stige markant

​Er dit hus ved at blive nedslidt, eller har dit hus brug for en opfriskning? Hos Erik Pedersen A/S tilbyder vi nemlig renovering og ombygning af hus i høj kvalitet. Vi udfører renovering af hus i Haderslev, Vojens, Christiansfeld og omegn.

Vi udfører alt inden for ombygning, herunder, totalrenovering af hus, renovering af gamle huse, sanering, renovering af fredede og bevaringsværdige huse og meget mere - herunder også energirenovering. Vi sørger for, at din plads bliver bedre udnyttet.

Vi er løsningorienterede og sørger altid for, at tingene er til din fordel. Vi er desuden en engagereret virksomhed, med en meget erfaren og sammentømret medarbejderstab.

Hvad ønsker du ved ombygning af hus?

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig til, hvordan vores renoveringsopgave bedst kan løbe af stablen.

Når det kommer til husrenovering, er det vigtigt, at man er professionel. Ellers kan det føre til pengespild og høje regninger. Det er vigtigt med rådgivning under ombygning og renovering af huse, da nye og gamle byggemetoder skal sammenbygges.

Hos vores tømrerfirma arbejder vi topprofessionelt. Ved renovering af hus lægger vi stor vægt på kundekontakt, så vi sammen kan opnå de mest tilfredsstillende resultater efter dine ønsker.

Vi har dine behov i fokus, og vi sætter os derfor grundigt ind i dine ønsker på forhånd. Herved er processen forventningsafstemt fra starten, og vi kan levere dig et tilfredsstillende resultat.

Tilbygninger, annekser og meget mere

Leder du efter et byggefirma til at lave en tilbygning, er du også landet det rigtige sted. Vores arbejde starter så snart du ringer ind til os. Vi kan i planlægningsfasen hjælpe dig med inspiration, da vi har mange års erfaring med renovering eller ombygning af hus.

Hvad koster renovering af hus? Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud i dag

Prisen på renovering af hus svinger meget, alt efter typen og størrelsen af renoveringsopgaven. Derfor er der ikke en decideret pris på renovering eller ombygning af hus. Dog kan vi garantere fordelagtige priser, selv om man måske har et stramt budget.

Ønsker du at høre mere om priser og tilbud på ombygning eller renovering af hus, lejlighed og erhverv, er du altid velkommen til at ringe på telefon 74 52 56 50 eller skrive til os på vores e-mail mail@erik-pedersen.dk.

Alle henvendelser er selvfølgelig helt uforpligtende.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: