Renovering af hus – Vi klarer alle størrelser

Er dit hus ved at blive nedslidt, eller har dit hus brug for en opfriskning? Hos Erik Pedersen A/S tilbyder vi nemlig renovering af hus i høj kvalitet. Vi udfører renovering af hus i Haderslev, Vojens, Christiansfeld og omegn. 

Vi udfører alt inden for renovering, herunder renovering af gamle huse, sanering, renovering af fredede og bevaringsværdige huse og meget mere - herunder også energirenovering. Vi sørger for, at din plads bliver bedre udnyttet. 

Vi er løsningorienterede og sørger altid for, at tingene er til din fordel. Vi er desuden en engagereret virksomhed, med en meget erfaren og sammentømret medarbejderstab.

Fokus på dine ønsker og krav ved renovering

Vi kommer gerne ud til dig og rådgiver dig til, hvordan vores renoveringsopgave bedst kan løbe af stablen. 

Når det kommer til renovering og ombygning af huse, er det vigtigt at man er professionel. Ellers kan det føre til pengespild og høje regninger. Det er vigtigt med rådgivning under ombygning og renovering af huse, da nye og gamle byggemetoder skal sammenbygges.​

Hos vores tømrerfirma arbejder vi topprofessionelt. Ved renovering af hus lægger vi stor vægt på kundekontakt, så vi sammen kan opnå de mest tilfredsstillende resultater efter dine ønsker. 

Leder du efter et byggefirma til at lave en tilbygning, er du også landet det rigtige sted. ​Vores arbejde starter så snart du ringer ind til os. Vi kan i planlægningsfasen hjælpe dig med inspiration, da vi har mange års erfaring med renovering af hus. 

Ved at renovere hus kan værdien på din bolig stige markant.

Hvad koster renovering af huset?

Prisen på renovering af hus svinger meget, alt efter typen og størrelsen af renoveringsopgaven. Derfor er der ikke en decideret pris på renovering af hus. Dog kan vi garantere fordelagtige priser, selv om man måske har et stramt budget.

Ønsker du at høre mere om priser og tilbud på renovering af hus, lejlighed og erhverv, er du altid velkommen til at ringe på 74 52 56 50 eller skrive en mail til os på mail@erik-pedersen.dk

Alle henvendelser er selvfølgelig helt uforpligtende.​

Firma​

Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33, 6100 Haderslev​

Kontakt​

Telefon: +45 74 52 56 50

E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

​Referencer

Vi har en masse fine referencer.
​Se dem her