Betontag – en holdbar og økonomisk tagløsning

Vi finder en løsning der imødekommer dine behov

Hos Erik Pedersen A/S tilbyder vi et bredt udvalg af tagløsninger, og vi kan derfor også være behjælpelige, hvis du ønsker at få lagt et betontag. Et betontag er et ideelt valg for dig, der søger en kombination af holdbarhed, økonomi og flotte resultater. Vores ekspertise inden for taglægning sikrer, at du får det bedste resultat med dit nye betontag.

Fra vores adresse i Haderslev kører vi gerne ud og hjælper med at lægge et betontag på din bolig, hvis du eksempelvis bor i Vojens eller et andet sted i Sønderjylland. Vi har mere end 50 års erfaring med tagarbejde, og vi kan derfor også tilbyde dig en løsning, der imødekommer dine behov og virker energioptimerende for din bolig.

Hvorfor vælge et betontag?

Betontag består af betontegl, som er fremstillet af en højstyrkebeton. Disse tegl er både tunge og robuste, hvilket gør dem ideelle til at modstå hårde vejrforhold.

Betontegl kommer i en række forskellige profiler og farver, så de kan tilpasses ethvert husdesign – og derfor også dit hjem og dine præferencer.

En af de væsentligste grunde til, at mange vælger at få lagt et betontag, er det faktum, at tagtypen er mere økonomisk end alternative tagbelægninger. Dette påvirker dog ikke kvaliteten og effektiviteten af materialerne, der er både langtidsholdbare og modstandsdygtige. Dertil giver betonteglens tykkelse og densitet fremragende isoleringsegenskaber, hvilket hjælper med at holde på varmen i dit hus.

Hvis du ønsker at få lagt et betontag, så er vores fagfolk de rette til opgaven. Vi har stor erfaring med alle former for tagarbejde, og vi kan derfor rådgive dig og varetage hele forløbet for dig, så du blot kan nyde godt af det endelige resultat.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med dit tag

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser på betontag, eller om det kan være den rigtige tagbelægning for dig? Kontakt os og fortæl os mere om dine ønsker og behov, og så hjælper vi dig med at træffe den rigtige beslutning.​

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: