Omdan dit hjem med ovenlysvinduer​

Vi fremstiller og monterer flotte og energieffektive vinduer

Kunne du tænke dig at få mere lys ind i hele din bolig ved at få monteret ovenlysvinduer? Så hjælper vi dig gerne. Hos Erik Pedersen A/S fremstiller vi selv ovenlysvinduer af høj kvalitet, som lever op til vores egne strenge krav til energioptimering af huse. Du kan derfor forvente flotte og energieffektive resultater, når du vælger os til at montere dine nye vinduer derhjemme.

Med vores moderne ovenlysvinduer tilbyder vi en elegant løsning til at bade dit hjem i naturligt dagslys og skabe en større følelse af rummelighed. Det gør vi gerne overalt i Sønderjylland, og hvis du ønsker vores hjælp i Haderslev, Vojens eller en anden by her i landsdelen, kommer vi gerne ud og varetager opgaven for dig.

Hvorfor få monteret ovenlysvinduer?

Ovenlysvinduer kan bidrage med et væld af fordele for dig og dit hjem. Først og fremmest er ovenlysvinduer populære, da de tillader adgang til en hel masse sollys i dagtimerne.

 Lysindfaldet fra oven kan være med til at bringe et helt nyt liv ind i enhver bolig. Den øgede mængde naturligt lys kan også begrænse behovet for kunstig belysning, hvilket kan skabe besparelser i dit energiregnskab.

​Også på dine varmeregninger kan der være besparelser at hente med vores hjælp til at fremstille og montere ovenlysvinduer. Med vores store respekt og fokus på miljøet og energieffektive løsninger fremstiller vi nemlig ovenlysvinduer, der hjælper på din boligs isoleringsevne, så du bedre kan holde på varmen.

Hos Erik Pedersen A/S lægger vi stor vægt på kvalitet og kundetilfredshed. Vores ovenlysvinduer er fremstillet af de bedste materialer og er designet til at integreres sømløst i dit hjem. Vores fagfolk står klar til at guide dig igennem hele processen, fra valg af de rette vinduer til installation og vedligeholdelse.

Kontakt os hvis du vil have en pris

Hvis du vil have en konkret pris på fremstilling og montering af ovenlysvinduer, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vi kan i fællesskab vende dine muligheder.​

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: