Gulvlægning for private og erhverv

Vi lægger smukke trægulve af høj kvalitet

Kunne du tænke dig at få lagt et nyt gulv hjemme i din bolig, eller vil du have lagt trægulve overalt i din virksomhed? Hos Erik Pedersen A/S hjælper vi med gulvlægning, uanset om du er privat husejer, der ønsker at få lagt et gulv derhjemme, eller du repræsenterer en virksomhed, der skal have renoveret gulvene i jeres erhvervslokaler.

Vi forstår vigtigheden af et solidt og smukt gulv. Det er fundamentet i ethvert rum, og derfor tilbyder vi professionel gulvlægning, der kombinerer håndværk af høj kvalitet med flot træarbejde. Vi kan tilbyde gulvlægning for kunder i hele Sønderjylland, og hvis du skal have lagt et nyt gulv i Vojens, Haderslev eller en helt tredje by heromkring, så er du kommet til den rette gulvlægger.

Lægning af gulve med langtidsholdbare resultater

Når du ønsker at få hjælp til gulvlægning, er der først nogle ting, du skal tage stilling til. Der er nemlig et rigtigt gulv til ethvert rum, og det er vigtigt på forhånd at vide, hvordan du ønsker, at gulvet skal se ud, hvor gulvet skal placeres, og hvem der skal benytte sig af gulvet.

Derfor starter vi enhver opgave inden for gulvlægning med at klarlægge dine ønsker og behov, så vi kan imødekomme dem på bedste vis.

Vores arbejde med lægning af trægulve omfatter alt fra forberedelse af underlaget til selve installationen af gulvbrædderne. Ved at sørge for et grundigt forarbejde med undergulvet kan vi sikre, at resultatet kommer til at holde i mange år, og at alt er i vatter.

Ved at overlade opgaven hos vores erfarne tømrere og snedkere er du således garanteret et kvalitetsresultat, der beriger din daglige komfort, hele boligens udtryk og ejendommens værdi.

Kontakt og få hjælp til gulvlægning

Er du interesseret i at få lagt nyt gulv, eller har du brug for rådgivning om de bedste muligheder for dit hjem? Kontakt os for at få en uforpligtende samtale og et tilbud på din opgave med gulvlægning.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: