Energirenovering med fokus på miljø og økonomi

Erik Pedersen A/S kan som både tømrer- og snedkerforretning stå for renovering af tag, vinduer, døre, huse og bygninger for både private, institutioner og erhverv. 

Med fokus på både miljø og økonomi udfører vi altid nybygninger, tilbygninger og renoveringer ud fra den samlede idé om energirenovering.

Derfor har vi også en uddannet energivejleder som medarbejder i virksomheden.

En uddannet energivejleder kan tilvejebringe en faglig og professionel vurdering af bygningen som helhed før påbegyndt renovering. Det er ud fra formålet om at finde energibesparende potentiale og derved skabe energibesparelser. Er du beliggende i Sønderjylland og overvejer at få foretaget en energirenovering? Se mere herunder.

Professionel energirenovering

​Energirenovering givet et godt overblik over de energibesparende muligheder ved eksempelvis udskiftning af vinduer, renovering af tag, nye døre, efterisolering, kedeludskiftning, solvarmeinstallation og lignende projekter.

Ved at udføre vores tømrer- og snedkerarbejde ud fra idéen om energirenovering kan vi dermed hjælpe vores kunder i Haderslev, Vojens og Christiansfeld med at spare på energiforbruget. Det er både godt for miljøet og den enkeltes økonomi.

​Veluddannede medarbejdere

​Hos Erik Pedersen A/S gør vi det til en dyd at efteruddannede vores medarbejdere og løbende udvikle vores færdigheder og kompetencer gennem kurser og konferencer. På den måde kan vi altid sikre vores kunder at deres arbejde bliver udført med markedets nyeste metoder og viden om energirenovering.

Vi er derfor klar til at rådgive dig, hvis du ønsker at renovere dit hjem med henblik på at optimere dit energiforbrug. Vi lokaliserer, hvor der kan foretages forbedringer og kommer med et tilbud til dig på at få arbejdet gjort.

Indhent tilbud på energirenovering

Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud på en renovering med fokus på besparelse af energi eller for at høre mere om fordele ved en energirenovering på tlf.: 74 52 56 50 eller e-mail mail@erik-pedersen.dk​.

​Se vores brochure her.​

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: