Energirenovering med fokus på miljø og økonomi

Erik Pedersen A/S kan som både tømrer- og snedkerforretning stå for renovering af tag, vinduer, døre, huse og bygninger for både private, institutioner og erhverv. 

Med fokus på både miljø og økonomi udfører vi altid nybygninger, tilbygninger og renoveringer ud fra den samlede idé om energirenovering.

Derfor har vi også en uddannet energivejleder som medarbejder i virksomheden.

En uddannet energivejleder kan tilvejebringe en faglig og professionel vurdering af bygningen som helhed før påbegyndt renovering. Det er ud fra formålet om at finde energibesparende potentiale og derved skabe energibesparelser. Er du beliggende i Sønderjylland og overvejer at få foretaget en energirenovering? Se mere herunder.

Professionel energirenovering

​Energirenovering givet et godt overblik over de energibesparende muligheder ved eksempelvis udskiftning af vinduer, renovering af tag, nye døre, efterisolering, kedeludskiftning, solvarmeinstallation og lignende projekter.

Ved at udføre vores tømrer- og snedkerarbejde ud fra idéen om energirenovering kan vi dermed hjælpe vores kunder i Haderslev, Vojens og Christiansfeld med at spare på energiforbruget. Det er både godt for miljøet og den enkeltes økonomi.

​Hos Erik Pedersen A/S gør vi det til en dyd at efteruddannede vores medarbejdere og løbende udvikle vores færdigheder og kompetencer gennem kurser og konferencer. På den måde kan vi altid sikre vores kunder at deres arbejde bliver udført med markedets nyeste metoder og viden om energirenovering.

​Skal du i gang med energirenovering? Husk at drage fordel af håndværkerfradraget!

Ønsker du at spare mere på energien og økonomien, kan vi sende en energivejleder ud og give en helhedsvurdering af, hvor det kan betale sig at sætte ind for at spare på energien.

Det er desuden værd at vide, at du kan spare op til 27 % på håndværkerens løn, dvs. op til 25.000 kroner på din opgave, når du benytter servicefradraget. Det gælder alle energirenoveringer udført i egen bolig, leje-/andelsbolig eller fritidsbolig. Læs mere om ordningen på SKAT's hjemmeside

Indhent tilbud på energirenovering

Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud på en renovering med fokus på besparelse af energi eller for at høre mere om fordele ved en energirenovering på tlf.: 74 52 56 50 eller e-mail mail@erik-pedersen.dk​.

​Se vores brochure her.​

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af:

Sociale medier:

​Find os på Facebook