Nyt trægulv – tilføj varme og karakter til dit hjem

Vi følger udviklingen af nye gulve

Hos Erik Pedersen A/S forstår vi, at et nyt trægulv kan forvandle et hvilket som helst rum. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger i høj kvalitet, som tilfører både varme og karakter til dit hjem. Vi har 50 års erfaring som tømrerfirma, men vi sørger hele tiden for at forny os og videreuddanne vores dygtige ansatte, så vi altid kan tilbyde de mest moderne løsninger til vores kunder.

Hvis du ønsker at få lagt et nyt trægulv, kommer vi derfor gerne ud og tager hånd om opgaven for dig. Det kan vi gøre overalt i Sønderjylland, herunder Haderslev og Vojens, og vi hjælper både private husejere og erhvervskunder med vores professionelle gulvarbejde.

Få et nyt trægulv der passer til dit hjem

Vi tilbyder trægulve i et bredt udvalg af træsorter og finish, så du kan skræddersy dit nye gulv til at matche din personlige stil og dit hjem.

Uanset om du foretrækker klassisk egetræ, moderne ask eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig med at realisere din vision.

Hvert projekt med at lægge et nyt trægulv starter med en grundig samtale om dine konkrete ønsker. Hvad enten det er til stilen, funktionalitet eller begge dele, tager vi højde for dine præferencer, rummets funktion og daglige brug. Vores mål er at imødekomme dine ønsker så præcist som muligt.

Vores proces omfatter alt fra forberedelse af underlaget til den installation af trægulvet. Vi sikrer, at hvert trin i processen udføres med stor omhu, så dit nye trægulv ikke kun ser fantastisk ud, men også holder i mange år og bidrager til komforten i dit hjem.

Ring eller skriv til os for at få et tilbud

Er du klar til at investere i et nyt trægulv, eller ønsker du mere information? Kontakt os i dag for professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud. Lad os hjælpe dig med at gøre dit hjem endnu mere indbydende med et smukt nyt trægulv.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: