Facadebeklædning i træ monteres professionelt

Effektiv beskyttelse i et naturligt udtryk

Drømmer du om at bringe lidt nyt liv til din bolig ved at få den beklædt med smukt træ? Så er vi klar til at hjælpe dig. Erik Pedersen A/S er nemlig et tømrerfirma med mere end 50 års erfaring, og vi kan derfor hjælpe dig med en facadebeklædning i træ, uanset om du er ved at modernisere din nuværende bolig eller ved at bygge et helt nyt hjem.

Facadebeklædninger i træ kombinerer et naturlig udtryk med effektiv beskyttelse af din bygning. Du kan derfor få vores hjælp til at få et flottere og mere holdbart hjem, hvis du bor i Haderslev, Vojens eller et andet sted i Sønderjylland. Vi kører rundt i hele landsdelen – og derfor også gerne hjem til dig.

Få en facadebeklædning i træ af høj kvalitet

Med en facadebeklædning dækkes bygningens ydre med træplanker eller paneler. Dette giver et naturligt og indbydende udtryk, der tilføjer en særlig charme til ejendommen.

Træfacadebeklædning kan udføres i et bredt udvalg af træsorter, finish og design, hvilket giver mulighed for at skabe et unikt udseende, der passer til enhver byggestil.

Udover at virke udsmykkende, har facadebeklædninger i træ også en række praktiske funktioner. Træ har nemlig en naturlig isoleringsevne, og kombineret med det rette isoleringsmateriale indenunder, kan en facadebeklædning sikrer, at boligen lever op til de strengeste isoleringsstandarder. Dertil er korrekt behandlet træ et slidstærkt og holdbart byggematerialer, som kan sikre dig mod større reparationsomkostninger senere hen.

I vores arbejde med facadebeklædninger i træ lægger vi vægt på håndværk og kvalitet. Vi tager hånd om arbejdet med præcision og omtanke, og vi bruger kun de bedste materialer for at garantere et holdbart og smukt resultat.

Kontakt os for et tilbud på træbeklædning af din bygning

Vil du have udformet et tilbud på at få beklædt din facade med træpaneler? Så skal du endelig bare ringe eller skrive til os og fortælle os om dine ønsker. Så sammensætter vi en pris, der passer til netop din opgave.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: