Montering af gerigter med speciallavede løsninger

Vi fremstiller ud fra dine ønsker

Ønsker du hjælp til montering af gerigter derhjemme, men ønsker du at få en speciallavet løsning, der bedre imødekommer dine behov end standardiserede produkter? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Erik Pedersen A/S kan vi nemlig hjælpe med montering af gerigter, og med vores eget snedkerværksted til rådighed kan vi levere speciallavede gerigter, som fremstilles ud fra dine ønsker til det endelige udtryk.

Vores værksted ligger i Haderslev, og herfra kan vi levere og montere gerigter til kunder i hele Sønderjylland, herunder Vojens. Med vores hjælp kan du få et ekstra lag af elegance og personlighed ind i dit hjem, og vi sætter os nøje ind i dine ønsker, så vi kan levere et tilfredsstillende resultat.

Hvorfor vælge os til opgaven med montering af gerigter?

Med de helt rigtige gerigter kan det endelige resultat omkring dine døre og vinduer derhjemme komme til at blive præcist som du ønsker det. Arbejdet med montering af gerigter kræver derfor grundigt håndværk og et øje for detaljen – og netop dette kan vi bidrage til.

Som noget særligt fremstiller vi også vores egne gerigter, så du kan få et visuelt udtryk, som stemmer overens med din vision og dit hjem. Det gælder både i forhold til udformningen er de forskellige gerigter samt materialerne, som de fremstilles i.

Skal du have monteret nye gerigter i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre derhjemme, så hjælper vi dig gerne med hele opgaven. Så kan du få en komplet løsning hos én håndværker, som sørger for en effektiv og strømline proces, hvor du er velinformeret hele vejen igennem.

Kontakt Erik Pedersen A/S for montering af gerigter

Er du interesseret i at få monteret nye gerigter, eller ønsker du rådgivning om valg af stil og design? Kontakt os i dag for professionel rådgivning og et uforpligtende tilbud. 

Vi er klar til at hjælpe dig med at give dit hjem en smuk og fuldendt finish med vores kvalitetsgerigter fra vores eget snedkerværksted.

Vi tilbyder også Fenderlister til væg og Montering af fodlister

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: