Få et klassisk og funktionelt tegltag

Vi har 50 års erfaring med tagtypen

Når det kommer til traditionelle og holdbare tag, er tegltaget en klassiker i mange danske hjem. Hos Erik Pedersen A/S har vi specialiseret os i at levere tegltage, der ikke alene er smukke at se på, men også yder en fremragende beskyttelse for dit hjem. Det har vi gjort i mere end 50 år, og du kan derfor trygt overlade dit nye tag i vores hænder og forvente et resultat af utroligt høj kvalitet.

Vores tømrerfirma er beliggende i Haderslev, men uanset om du skal bruge hjælp til at lægge et tegltag i Vojens eller et andet sted i Sønderjylland, kommer vi gerne ud og varetager opgaven. Med en stor viden om energioptimering hjælper vi dig med en løsning, der kan skære ned på dit energiforbrug og langtidssikre din bolig.

Tegltag tilbyder en række fordele

Teglsten har i århundrede været anvendt som tagbeklædning. Det betyder dog ikke, at tegltage ikke længere har sin relevans og brede udvalg af fordele. 

Selvom tegl er et ældre byggemateriale i forhold til mere moderne alternativer, så er tegltage stadig utroligt robuste og vejrbestandige.

Dertil har tagtypen et klassisk udtryk, som mange er glade for, og som passer godt på mange klassiske byggerier.

Ved Erik Pedersen A/S er det vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder tømrerarbejde, der holder i længden og kan virke energioptimerende for hele boligen. 

Derfor arbejder vi også med tegltag, der har en god, naturlig isoleringsevne, hvilket kan forbedre energiregnskabet. Samtidig kan tegltage holde i op til 100 år med minimal vedligeholdelse, hvilket gør tagtypen til et bæredygtigt valg, da der sjældent skal udskiftes sten med nye byggematerialer.

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning

Vores håndværkere er eksperter i at montere tegltage, og vi sikrer, at hvert tag ikke blot ser fantastisk ud, men også giver optimal beskyttelse og isolering. 

Hvis du har brug for rådgivning i forbindelse med et få lagt et nyt tegltag, så er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: