​SNEDKERVÆRKSTED DER KLARER ALLE FORMER FOR OPGAVER

Hos Erik Pedersen A/S er vi så heldige at have vores eget snedkerværksted i Sønderjylland, med alt hvad et snedkerhjerte begærer af maskiner og værktøj. Vi opdaterer løbende vores snedkerværksted med nye maskiner, klinger, bor, jern, stemmejern, høvle, rammesave og andre maskiner og værktøjer.

I vores snedkerværksted har vi mulighed for at fremstille alle forskellige typer fodlister, dørgerigter, fenderlister, bordlister og lignende. 

Vores dygtige snedkere har mange års erfaring indenfor branchen og kan udføre selv de mest komplicere profiler. Har du som kunde en lille stump af profilen på en liste kan vi håndslibe et jern der kan efterligne den ned til mindste detalje.

Historie og design er i fokus på vores snedkerværksted

​På vores snedkerværksted arbejder vi primært i fyrretræ, mahogni, egetræ og asketræ. Vi kan naturligvis bestille andre træsorter hjem, hvis det ønskes. Vi rådgiver og viser gerne prøver af forskellige typer af finish på de pågældende træsorter, så vores kunder kan få en idé om det færdige resultat.

​Vi udfører også gerne reparationer på gamle møbler og lignede. Vores snedkere har en stor interesse i deres fags historie og kan udføre reparationer med de originale samlinger.

Møbler, vinduer og døre fra vores snedkerværksted

Mange gode møbler, vinduer, døre, lister og gulve til vores kunder i Haderslev, Vojens og Christiansfeld er efterhånden blevet fremstillet på vores snedkerværksted. 

Har du en god idé til et specialdesignet møbel eller lignende kan vores uddannede møbelsnedkere eller bygningssnedkere være behjælpelige med at føre denne ud i livet.

Kontakt din møbel- og bygningssnedker

​Du skal altid være velkommen til at kontakte vores snedkerværksted for et godt råd, en tegning af din idé eller et uforpligtende tilbud tlf.: 74 52 56 50.

Se vores liste katalog her.​

Hvornår træffes vi?

Mandag-torsdag imellem 7-16 og fredag fra 7-12.30. 

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: