50 års erfaring

Medlem af Byg Garanti

Uddannet energivejleder

Specialist i udskiftning af døre

​Med respekt for håndværkets kvalitet og forståelse for det æstetiske udtryk udfører vi skydedøre, foldedøre, hoveddøre, døre til udestuen og alle andre typer af døre. 

Til fremstilling af nye døre udvælger vi alle materialer i overensstemmelse med kompromisløse krav om kvalitet, holdbarhed, prisvenlighed og bæredygtighed.

Hos Erik Pedersen A/S, i Sønderjylland, kan alle vores medarbejdere deltage i relevant efteruddannelse samt løbende udvikling af deres færdigheder gennem kurser. Derigennem er flere af vores uddannede snedkere og tømrere blevet mere og mere specialiserede i fremstilling af nye døre og udskiftning af døre til vores kunder i omegnen af Haderslev, Vojens og Christiansfeld.

Udskiftning af døre forbedrer energiforbruget

​Som firma har vi gennemført Energivejlederens uddannelse, og vi er medlem af Dansk Byggeri. Derigennem sikrer vi, at alle vores døre bliver udført med størst muligt energioptimering uden at gå på kompromis med kvalitet og æstetik. 

Vi fremstiller primært nye døre i fyrretræ, asketræ og egetræ. Vi udvælger de bedste samarbejdspartnere i Haderslev, Vojens og Christiansfeld til levering af hængsler og beslag.

Med mange års erfaring i branchen ved vi, at de bedste resultater skabes gennem dialog med vores kunder. Derfor er vi altid behjælpelige med samtaler, vejledning og rådgivning, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning ud fra den enkeltes behov og økonomiske råderum.

På vores store snedkerværksted kan vi udføre specialdesignede døre.

Få et godt tilbud på montering af nye døre

​Har du en god idé til et design kan vores uddannede medarbejdere føre den ud i livet.

Kontakt Erik Pedersen A/S med enhver forespørgsel eller for at modtage et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre på telefon 74 52 56 50.

Firma​

Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33, 6100 Haderslev​

Kontakt​

Telefon: +45 74 52 56 50

E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

​Referencer

Vi har en masse fine referencer.
​Se dem her