Montering af fodlister fra eget snedkerværksted

Speciallavede fodlister sikrer perfekte resultater

Hos Erik Pedersen A/S forstår vi, at detaljerne gør forskellen. Derfor tilbyder vi professionel montering af fodlister, som vi selv har fremstillet på vores snedkerværksted. Med vores mange års erfaring inden for tømrer- og snedkerarbejde er vi eksperter i at lave og installere fodlister, der både er funktionelle og æstetisk tiltalende.

Vi kører ud og monterer vores speciallavede fodlister overalt i Sønderjylland, herunder byer som Haderslev og Vojens. 

Står du og har brug for professionel hjælp til at sikre et perfekt resultat, kan vi også køre ud for at hjælpe dig. Vi monterer fodlister i forbindelse med både nybyggeri og renoveringsarbejde, og vi tager hånd om enhver opgave med samme fokus på kvalitet.

Få styr på detaljerne for et fuldendt udtryk

For mange er det nok sjældent, at de overvejer, hvordan fodlisterne i et hjem ser ud. Men hvis ikke disse er monteret helt korrekt og er flotte i sig selv, så vil mange nok også hurtigt opdage, at der her er plads til forbedringer.

Der er derfor alt mulig god grund til at få styr på detaljerne for at sikre sig et fuldendt udtryk – og det er netop her vi kan hjælpe.

Detaljerne spiller nemlig en stor rolle i vores arbejde med montering af fodlister. Udover at sørge for, at alle fodlister er monteret helt perfekt, så kan vi specialfremstille løsninger, der passer perfekt ind i omgivelserne.

Du kan således selv vælge en træsort og udformning til dine nye fodlister, der matcher perfekt til gulvet og de øvrige detaljer i håndværket rundt i hjemmet. Det kan du eksempelvis gøre ved at få lavet både fodlister og gerigter her hos os i det samme udtryk, så de kommer til at komplementere hinanden.

Kontakt os for at få hjælp til montering af fodlister

Skal vi hjælpe dig med fremstilling og montering af fodlister? Kontakt os i dag og lad os høre mere om, hvad din opgave indebærer. Så giver vi dig gerne et tilbud på at klare den for dig, så vi kan komme godt i gang med vores arbejde.

Vi tilbyder også Montering af gerigter & Fenderlister til væg

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: