Tagpaptag med flotte og holdbare resultater

Skal du have lagt et nyt tag på din bolig, og er du i den forbindelse i færd med at undersøge, hvilken tagtype du skal vælge? Hvis du ønsker et tag, der kombinerer funktionalitet med et stilrent udtryk, så er et tagpaptag meget vel den rigtige beslutning for dig, og hos Erik Pedersen A/S kan vi hjælpe dig med at montere denne type tag med stor erfaring og ekspertise.

Vi kan være behjælpelige med et tag i tagpap, hvis du skal have det lagt i Vojens, Haderslev eller et andet sted i Sønderjylland. Vi hjælper både private husejere, erhvervskunder og offentlige institutioner med at lægge nye tage, og vi er derfor også klar til at hjælpe dig med en god og energieffektiv løsning.

Et modstandsdygtigt og stilrent tag

Tagpap er en tagbelægning lavet af stærke, vejrbestandige materialer. Det består typisk af flere lag, herunder en bærende konstruktion, isolering, dampspærre og selve tagpappen, som ofte er forstærket med bitumen for ekstra styrke og holdbarhed. 

Denne type tag er især populær på flade eller svagt skrående tage.

Blandt de væsentligste fordele ved tagpaptag er tagtypens store modstandsdygtighed og stilrene udtryk.

Tagbelægningen står nemlig godt imod udfordrende og omskiftelige vejrforhold, mens det ligeledes passer ind i udtrykket på mange forskellige bygningstyper. Tagpaptag kan desuden med den rette vedligeholdelse komme til at holde sig godt i mange år, og samtidig har materialet en isolerende effekt, der hjælper på din boligs samlede energieffektivitet.

Hos Erik Pedersen A/S er vi stolte af at levere tagløsninger, der ikke kun er holdbare og funktionelle, men også flotte. Vores hold af erfarne tømrere sikrer, at dit nye tagpaptag bliver installeret med præcision og omhu, så du kan nyde godt af alle dets fordele i mange år fremover.

Kontakt os for rådgivning om tagpaptag

Er du i tvivl om, hvorvidt et tagpaptag er den rette løsning for dig og din bolig, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Så rådgiver vi dig gerne, så du får lavet det helt rigtige tag ud fra dine ønsker og behov.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: