Tagrenovering foretages med fokus på sikkerhed og kvalitet

Vi beskytter din bolig ved at tage hånd om dit tag

Hos Erik Pedersen A/S forstår vi, at taget spiller en stor rolle, når det kommer til dit hjems beskyttelse, holdbarhed, isolering og udseende. En tagrenovering kan derfor være en fornuftig investering, så du er sikker på, at du har den mest effektive og holdbare løsninger – og i den forbindelse står vi altid klar til at hjælpe.

Vores ekspertise inden for tagrenovering sikrer, at dit hjem er beskyttet mod vejr og vind, og forbliver sikkert og komfortabelt for dig og din familie. Fra vores base i Haderslev hjælper vi gerne private husejere og erhvervskunder med renovering af tag her i byen samt i Vojens og resten af Sønderjylland.

Oplev de mange fordele ved en tagrenovering

Over tiden nedslides selv de stærkeste og mest holdbare tage, og ethvert tag har derfor en naturlig udløbsdato, hvor det trænger til at blive renoveret eller udskiftet.

Hvis dette er tilfældet med dit tag, eller hvis du blot ønsker at få et mere moderne og energieffektivt tag, så hjælper vi dig gerne.

Med vores tagrenovering kan du nemlig nyde godt af et tag, der beskytter dit hjem mod regn, sne, vind og andre voldsomme vejrforhold, der kan forvolde skader på taget. Dertil bliver dit hjem bedre isoleret, så du undgår varmetab og heraf omkostninger i varmeregnskabet.

Rettidig renovering af dit tag kan desuden være en fornuftig investering, da du således kan undgå større og dyrere reparationsopgaver senere hen, mens et nyrenoveret tag også øger værdien af hele boligen.

Uanset hvorfor du ønsker at få renoveret taget, tilbyder vi komplette løsninger, der omfatter alt fra inspektion og rådgivning til udskiftning af tagmaterialer og installation. Vi bruger kun de bedste materialer og de mest moderne teknikker for at sikre, at dit nye tag er både holdbart og smukt.

Kontakt os i dag og kom godt i gang

Hvis du skal i gang med din tagrenovering, så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Så giver vi dig også gerne et tilbud på din opgave.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: