Opbygning af træterrasse efter dine behov

Vi hjælper dig med at skabe et nyt uderum

Drømmer du om at få skabt et helt nyt uderum derhjemme, hvor der er plads til afslapning, middagsselskaber og barneleg? Så kan vi her hos Erik Pedersen A/S hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig opbygning af træterrasser, og med vores store ekspertise og erfaring, er det præcist dine ønsker og behov, der kommer til at sætte retningen for det endelige resultat.

Vi kan hjælpe dig med at skabe en flot og funktionel ny træterrasse, hvis du bor et sted i Sønderjylland. Vi har allerede beriget haver i blandt andet Vojens og Haderslev med praktiske terrasseløsninger, og vi er derfor også klar til at bygge for dig.

Vi tager hånd om hele processen med opbygning af træterrasse

Når du overlader opgaven med lægning af træterrasse i vores hænder, sørger vi for, at hele forløbet bliver så nemt som muligt for dig.

Vi starter derfor med en god indledende dialog, hvor vi finder frem til præcist den træterrasse, du kunne tænke dig. 

Skal terrassen bygges i flere planer, have indbyggede plantekasser eller en trappe ned mod haven? Og hvilke materialer skal vi benytte os af? Vi rådgiver dig i det omfang, du ønsker det, så vi i fællesskab sporer os ind på det endelige design.

Herefter varetager vi byggearbejdet med stor ekspertise. Vores ansatte er alle uddannede tømrere og snedkere, der har stor erfaring med træarbejde, og vi kan derfor kæle for hver en lille detalje, så du får et smukt og holdbart resultat.

Når vi er færdige med opbygning af træterrassen, vejleder vi dig også gerne i, hvordan du selv kan vedligeholde den. Så kan du nemlig komme til at nyde din nye træterrasse de næste mange år til utallige gode stunder.

Byg en træterrasse med vores hjælp – kontakt os i dag!

Skal vi hjælpe med opbygning af træterrasse hjemme ved dig, så du kan komme til at nyde et helt nyt udeområde derhjemme? Kontakt Erik Pedersen A/S i dag for at få et tilbud på din drømmeterrasse.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: