Med et ståltag får du en moderne og holdbar løsning

Vi monterer et stærkt tag i høj kvalitet

Hos Erik Pedersen A/S er vi stolte af at tilbyde montering af ståltag – en moderne og effektiv løsning for alle, der ønsker et holdbart og stilfuldt tag. Ståltage kombinerer avanceret teknologi med moderne udtryk, hvilket gør det til et ideelt valg for både nye byggeprojekter og renoveringer. Vores medarbejdere gennemgår løbende videreuddannelsesforløb, så vi altid kan tilbyde de mest moderne løsninger til vores kunder – og vores arbejde med ståltage er ingen undtagelse.

Vi kører ud og installerer ståltage på byggeprojekter for både privat- og erhvervskunder i hele Sønderjylland. Uanset om du skal have lagt nyt tag i Vojens, Haderslev eller en anden by her i området, så kan vi komme ud for at klare opgaven for dig.

Ståltage kan tilpasses dine behov

Vi kan tilbyde ståltage i højkvalitets stålplader, der er behandlet for at modstå rust og korrosion. Denne type tag er kendt for sin utrolige styrke og levetid.

Med moderne fremstillingsteknikker kan stålplader formes og farves for at passe til næsten enhver byggestil, hvilket giver en lang række muligheder for at skabe et personligt resultat.

Derudover kræver ståltage minimal vedligeholdelse, så du ikke behøver at bekymre dig om at behandle og rengøre taget for at undgå skader og utætheder. Taget er nemlig utroligt holdbart og modstår hårde klimaforhold, hvilket sikrer, at dit hjem forbliver beskyttet år efter år. Stål er desuden et af de mest genanvendelige materialer på markedet, og valget af et ståltag er derfor et miljøbevidst valg.

Vi er et kvalitetsbevidst og grundigt tømrerfirma, og vores tilgang omfatter derfor en grundig vurdering af dit hjem, personlig rådgivning om de bedste løsninger med en præcis og effektiv installationsproces.

Ring eller skriv til os hvis du har spørgsmål

Er du interesseret i fordelene ved et ståltag, eller har du spørgsmål om, hvor meget et nyt ståltag koster? Så kan du altid enten ringe eller skrive til os for at få et tilbud på den rette løsning for dig.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: