Tilbygning til hus udføres med energioptimering for øje

Som tømrer- og snedkerforretning kan Erik Pedersen A/S udføre større og mindre tilbygninger i Sønderjylland, med et fokus på energioptimering, kvalitet, æstetik og brugervenlighed.​

​I over 50 år har vi i firmaet opført tilbygning til hus hos vores kunder i omegnen af Haderslev, Vojens og Christiansfeld. Med så mange års erfaring ved vi, at de bedste resultater skabes igennem dialog og rådgivning.

Ved alle tilbygninger får vores kunder tilknyttet den samme medarbejder som de altid kan henvende sig til. Igennem løbende kommunikation og dialog finder vi i fællesskab med vores kunder frem til den mest optimale løsning ud fra parametre om energioptimering, design og brugervenlighed.

Derigennem sikrer vi, at vores kunder altid bliver hørt og i sidste ende får opført præcis den tilbygning til hus, som de gerne vil have.

Professionel energivejleder der vejleder om tilbygning til hus

​Erik Pedersen A/S kan stå for hele entreprisen i forbindelse med en tilbygning til hus. På den måde gør vi det nemt for vores kunder i Sønderjylland, idet de kun behøver at have kontakt til et enkelt firma. 

I firmaet har vi mange års erfaring med tilbygninger som udestuer, garager og udvidelse af hele boligens areal. Hvad enten tilbygningen foregå i villaen, sommerhuset, erhvervsejendommen eller helårsboligen garanterer vi, at opgaven bliver udført med samme høje kvalitet.

​Hos Erik Pedersen A/S i Sønderjylland har vi en uddannet energivejleder som ud fra en helhedsvurdering af den pågældende opgave kan vejlede om de bedste tilbygninger hos både private, erhverv og offentlige bygninger. En uddannet energivejleder har gennemført en efteruddannelse som giver viden om markedets nyeste metoder og løsninger inden for energioptimering –og renovering.

Indhent tilbud på en tilbygning til hus

Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud på en energioptimeret tilbygning på tlf.: 74 52 56 50. Du kan også skrive til os på mail@erik-pedersen.dk.

Vi har igennem tiden opført mange tilbygninger for tilfredse kunder i blandt andet Christiansfeld, Vojens og Haderslev.

Firmainfomation

​Snedker- & Tømrerforretning Erik Pedersen A/S

Laurids Skaus Gade 33,
​6100 Haderslev

​E-mail: mail@erik-pedersen.dk​

CVR: 82461019

Har du nogle spørgsmål?

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.

Vi er medlem af: