tlf-ikon Telefon: +45 74 52 56 50   mail  E-mail: mail@erik-pedersen.dk 

Låsesystemer

Låsesystem er kort fortalt, at flere forskellige nøgler passe i samme låsecylinder og dermed kan man bestemme hvilke nøgler/personer der har adgang til de enkelet rum / låsecylinder.

​Låsesystemer monteres hovedsagelig i virksomheder, ejendomme, institutioner og skoler, men kan også monteres i private hjem, hvor man ønsker at begrænse adgangen til alle rum, fordelen er at ikke alle låsecylinder skal omstilles ved nøgle tab.

Låsesystemer opbygges vi altid i beskyttet profil som er kopisikre, så alle og enhver ikke bare får lavet kopinøgler hos den lokale hælebar, har man ikke kopisikre nøgler kan det give problemer f.eks. ved udskiftning af personale/beboere da man ikke ved hvor mange kopinøgler der er lavet.

Ved beskyttet profil sikre man at nøglen har den rigtige kode, de fleste kender vel til at skulle stå og lirke med nøglen for at få døren op.

I de fleste tilfælde skyldes dette dårlige kopinøgler, det vil man også undgå hvis man vælger et nyt låsesystem.​

I et låsesystem har man mulighed for af kombinerer højsikkerhedscylindre med standardcylindre f.eks. højsikkerhedscylinder på udvendige døre, serverrum mm. Standardcylinder monteres på mindre betydningsfulde døre.

Fordelen ved et låsesystem er bl.a.:

  • Kopisikre nøgler
  • Dirkesikre cylindre
  • Længere levetid på cylindre.
  • Du behøver kun én nøgle for at åbne de døre, du har behov for
  • Du har kontrol med udleverede nøgle, Alle nøgler er mærket med fortløbende ID nummer.

Der udleveres en låseplan, som giver en god oversigt over låsesystemet.

Låseplanen revideres ved tilkøb af nye nøgler og cylinder.

Vi forhandler låsesystemer i GEGE og KABA Expert.​